on-line-men

Když se dívám na některé profily mužů na on line seznamkách, nestačím se divit. Říkám si, že buď si dělají srandu, anebo…si dělají srandu :o)) Anebo je to o tom, že prostě není dostatek informací , jak se při seznamování správně prezentovat.

Toto je pár příkladů, které ženy spíše odradí a snižují šanci, že budete kontaktováni: fotografie, kde nejste vůbec vidět (z dálky, s helmou, apod), fotografie s dětmi (jsou vaše??), fotografie svalů do půl těla, fotografie jak jste opilí s flaškou piva v ruce (to opravdu není cool!), fotografie po boku sexy silikonové lady (ne, to vám nedodává hodnotu). Například na seznamce Tinder je to velmi často to jediné, co se tam o sobě muži rozhodnou ukázat a sdělit, fotka, bez jakýchkoli dalších informací. Na ostatních seznamkách už vás naštěstí nutí o sobě něco napsat. Pojďme se tedy podívat na to, co a jak o sobě psát a jak se všeobecně prezentovat tak, abyste byli v seznamování úspěšní a brzy SE NAŠLI s tou pravou.

POZOR: Tohle jsou rady pro muže, kteří opravdu hledají lásku svého života, ne jen někoho do páru, aby nebyli sami!

Podíváme se společně na 7 kroků, které vám pomohou vytvořit ten správný profil a díky kterému získáte mnohem více odpovědí  od žen, které se vám líbí. Doporučuji sestavení profilu opravdu věnovat patřičný čas, například 1-2 hodiny. Je to zatím vaše jediná investice do seznamování . Myslete na to, že si váš profil prohlíží ta pravá žena, po které toužíte. Co by tam mělo být, aby se o vás zajímala?

Než začneme, ještě bych ráda zdůraznila, abyste vždy zůstali sami sebou. Nesnažte se lhát, vymýšlet si, dělat ze sebe někoho lepšího, manipulovat anebo něco skrývat. My ženy na to máme cit a velmi rychle na vaše lži přijdeme. Tak pojďme na to:

Výběr správné on-line seznamky

čím vážněji seznamování myslíte a čím více chcete opravdu a ze srdce potkat tu pravou, tím více bych doporučila placené seznamky (například edarling). Na seznamkách, které jsou zdarma je jednak o hodně víc mužů než žen (čili větší konkurence), jednak mnoho nereálných profilů a hodně úchylů a sprosťáků, což ženy, které chtějí partnera pro život nemají rádi a proto jdou raději jinam. Oproti tomu na placených seznamkách je více lidí, kteří hledají opravdový vztah a jsou také většinou starší  (30+)

Výběr profilové fotky

na základě vaší fotky budete hodnoceni. To je jasné. My ženy hodnotíme na základě fotky, kdo jste. Ano tak daleko si myslíme, že vidíme. Nehodnotíme stylem: „pěknej, nic moc, ošklivej“, ale stylem: „to bude asi mamánek“, „nějakej chcípáček“, „moc velký macho, hodně si o sobě myslí“ „jo, s tím by mohla být sranda“, „je roztomilej“ a tak podobně. Takže si dávejte velký pozor na výběr fotky a ujistěte se, že fotka o vás vypovídá to, co o sobě chcete sdělit. Jestli nemáte žádnou dobrou fotku, stojí za to si ji nechat udělat. Vyberte 5-10 fotek, které se vám líbí. Nevěřte ovšem své intuici a nechte tu nejlepší fotku za vás vybrat své kamarádky. Poproste 3-4 ženy z vašeho okolí, ať vám pomohou vybrat fotky, které se jim nejvíce líbí a nejvíce vás vystihují. Jednu fotku, kde jste se všichni střetli, potom vyberte jako profilovou.

Ostatní fotky:  vyberte 4 další fotografie, které demonstrují různé aspekty vás samých. Z online marketingu je dokázáno, že čím víc fotek produktu, tím úspěšnější jsou prodeje a to platí i tady. Čím více fotek, tím lépe. Ukažte různé složky vaší osobnosti, to je to, co žena hledá, ne jen pěkné tělo, ale zajímavou osobnost.  Jak už jsem zmiňovala na začátku, nedávejte fotky, kde jste opilí, nebo bez trička, nebo s jinými ženami. Dávat fotografie s dětmi, pokud nějaké máte z předešlého vztahu, také nedoporučuji, to je lepší napsat do svého profilu (viz.dále). Zařadit nějakou vtipnou fotku je dobré, smysl pro humor je to, co žena nejvíce ocení.

Přezdívka

vaši přezdívku uvidí žena jako první a jako první se ji bude objevovat, když ji budete psát. Je to jeden z faktorů, na základě kterého si udělá o vás obrázek. První dojem se počítá. Proto si nedávejte přezdívky, které nedávají smysl, nebo jsou úplně náhodné (např. HrpO7) nebo jsou lehce sexistické (například hřebec, apod). Vaše přezdívka by vás měla odlišit od ostatních, od průměru, vyvolat úsměv ženy na tváři a reflektovat vaši osobnost. Pokud vás nic nenapadá, můžete si třeba nějaké vtipné jméno vygooglovat :o)

Nadpis

vyvarujte se psát věty jako: „Ahoj, mrkni se na můj profil, nebo Jsem pohodový chlapík, co rád tráví čas s přáteli, nebo Napiš mi, jestli tě můj profil zaujal, nebo Je tady nějaká žena, co by mě chtěla?“, a podobně. Není to nic proti ničemu, ale je to nudné a vy se přece chcete odlišit od ostatních. Můžete použít třeba nějaký citát, nebo vtipné rčení, nebo krátký vtip. Na ženy hodně funguje, pokud se to týká vašeho postoje k ženám, nebo ke vztahům.  Například: „Jedna ženská vidí často dál, než pět mužských s dalekohledem“ nebo „Na lásku se neumírá, láskou se žije“ nebo „ Moje máma říká, že jsem v pohodě“ a podobně. Opět si můžete rčení a citáty vygooglovat.

Pokud jste to zvládli až sem, máte 80% úspěchu za sebou! Gratuluji!

Milí pánové, doufám, že vám moje rady poslouží dobře a moc vám přeji, abyste se co nejdříve NAŠLI s tou pravou.

A nezapomeňte, pokud budete mít jakékoli dotazy k tomuto článku, nebo jiné dotazy týkající se seznamování, či budete mít zájem o koučinkovou hodinu se mnou, napište mi do zprávy.

V příštím článku se dozvíte poslední 2 kroky:  jak sestavit svůj profil a jak na první kontakt.

Nečekejte.Najděte sami sebe. Najděte lásku svého života. Najděte vztah, po kterém toužíte Teď!