Nechoďte na rande, pokud máte život vzhůru nohama ! Pokud se cítíte momentálně v životě nejistí, ztratili jste práci, jste z něčeho smutní, máte třeba lehkou depresi, cítíte se velmi osamocení, nebo na dně, znudění či bez peněz – není to dobrá doba, abyste se seznamovali a hledali vztah vašeho života. Proč? Protože jste zranitelní a slabí, když je váš život vzhůru nohama. Být ve vztahu zranitelným není nic špatného a odevzdání se své zranitelnosti před milovaným partnerem posiluje intimitu ve vztahu, ale to není typ zranitelnosti, který mám na mysli. Když jste slabí, tak jste zranitelní v tom jiném slova smyslu a přitáhnete si do života partnera, kterému vaše slabost  vyhovuje.  Někoho, kdo vás může využívat nebo manipulovat, anebo vaše oslabení ještě podporovat. A to není to, co chcete!

Dalším důvodem je, že v tomto rozpoložení se snažíte najít spíše někoho, kdo vám zaplní momentální prázdnotu, anebo vás vytáhne z mizérie, ve které jste. A to není dobrý důvod při hledání toho správného vztahu. Dejte si zkrátka pozor, abyste se neseznamovali ze špatných důvodů, jako je samota, opuštěnost, nuda, životní propad anebo nedostatek blízkosti a sexu.

Pokud zrovna nejste v úplné životní pohodě, samozřejmě si přejete vztah o to více. Chcete s někým sdílet to, co vás trápí. Potřebujete  blízkého člověka, který vás podpoří. Ale právě ve chvíli, kdy se dlouhodobě necítíte v nejlepší kondici, byste měli udělat opak. Soustředit se na sebe. Dát veškerou energii do vyřešení toho, co zrovna ve vašem životě nefunguje. Udělat všechno proto, aby jste se zase cítili dobře. A potom, z této pozice, je mnohem větší pravděpodobnost, že si najdete partnera, který je vyrovnaný sám se sebou a bude vás opravdu milovat.

Vrhněte se na seznamování až ve chvíli, kdy se budete cítit šťastní a naplnění. Ve chvíli, kdy  se budete těšit z projektů, které tvoříte a váš čas bude zaplněný prací a aktivitami, které vás baví. V té chvíli vyzařujete úplně jinou energii a ta vám přitáhne do života lidi, kteří to mají podobně a kteří toto na vás obdivují.

Napište mi vaše příběhy, kdy jste šli na rande a nebyli jste ve své kůži.

Nečekejte.Najděte sami sebe. Najděte lásku svého života. Najděte vztah, po kterém toužíte Teď!

S láskou

Monika Trčková