Jeden z mých mentorů mi jednou řekl, že 16 sekund čistého soustředění a procítění energie toho, po čem z hloubi duše toužíme (v mém případě to bylo přitažení si správného muže), se rovná asi 100 hodinám surfování na on-line seznamkách nebo hledání partnera na různých akcích a v barech. Jen 16 sekund čistých myšlenek a souladu s energií toho, co si přeji. Pamatuji se, že mě to tenkrát moc zaujalo, ale začala jsem to praktikovat až o pár let později. A můžu potvrdit, že to funguje – společně s ostatními tipy, které uvádím v tomto článku.

Co ale znamená „mít čisté myšlenky“? To, že si proces v průběhu zmíněných 16 sekund nebudete sabotovat negativním myšlením jako: „Co blázníš, doteď se ti to nestalo, tak proč by se to nyní mělo změnit?“, nebo „ Nic takového si nezasloužíš, tak na to ani nemysli“ a podobně. Tady bych poznamenala z vlastní zkušenosti, že aby se Vám do myšlenek na Váš sen nevkrádaly myšlenky sabotující , chce čas a cvik. A důvěru. Důvěru v sebe, že si toho skvělého partnera ve svém životě zasloužíte. Že jako vy hledáte jeho, tak on hledá Vás. Důvěru, že rok 2017 bude pro Vás z hlediska partnerského ten nejlepší rok.

Představte si, že kdybyste podle této teorie (která funguje i v praxi!)  následujících 20 dní věnovali každý den pravidelně 16 sekund naladěním se na vibrace toho, co chcete, tak se to rovná zhruba 2000 hodinám práce a aktivit, tak jak jste je byli zvyklí dělat dosud. Nestojí za to to vyzkoušet?

Samozřejmě to neznamená zůstat zavření doma a nedělat pro seznámení nic. Navštěvujte dál akce, mluvte s novými lidmi, choďte na rande. Ale nelimitujte sami sebe pouze na „dělání“. Nastavení a přemýšlení typu: „musím něco DĚLAT, abych dosáhl / dosáhla výsledku, zkombinujte s prociťováním toho, co má přijít a s důvěrou, že to přijde.

Po nějaké době byste měli sami cítit, že jste na všech úrovních připraveni, aby se v roce 2017 Váš sen splnil.

Pokud Vám tedy chybí milovaný partner, tak nyní na konci roku je nejlepší doba na to, abyste si začali představovat, že ho  v roce 2017 potkáte. Tady je pár tipů, co můžete na Nový rok pro přitažení lásky do Vašeho života udělat:

  1. Ujasněte si sami pro sebe a velmi specificky, co chcete. Jakého partnera chcete?  Co ve vztahu potřebujete.? Co vy do vztahu nabízíte? Jaký s ním chcete žít život? Co je pro Vás důležité, že v tom nechcete dělat kompromisy? Buďte upřímní a velmi konkrétní. I kdybyste měli nějaké potřeby, které si myslíte, že nejsou dobré pro partnerství, nezahazujte je. Vše si zapište. Je to proces, nemusíte to mít hotové najednou. Průběžně připisujte co Vás napadne.
  1. Vytvořte si Vision board (nástěnku svojí vize o partnerském životě). Je to vizuální reprezentace toho, co si přejete a to je pro váš mozek mocný nástroj. On pak začně hledat příležitosti, jak Vám Vaše přání splnit. Věnujte tomu dostatek času, ať na nic nezapomenete. Můžete si jej vytvořit sami, anebo dohromady se svými přáteli. Na internetu najdete mnoho návodů, jak se vision board tvoří.
  1. Udělejte si ve svém životě pro partnera prostor. Například u sebe doma udělejte pár kroků, kterými dáte najevo, že budoucího partnera vítáte (uvolněte pro něj skříňku, povlékněte mu peřinu, kupte mu kartáček na zuby). Zamyslete se nad tím, jestli ve Vašem nabitém single životě máte čas na randění. Pokud pracujete 12 hodin a pak máte ještě každý den jógu nebo posilovnu a o víkendech jezdíte pryč – jak se Vám do Vašeho života vejde někdo nový?
  1. Cvičte každý den pravidelně 16 sekund čistého myšlení a ladění se na to, co jste si vytvořili na svém vision boardu. Trénujte, aby se Vám do Vaší vize nevkrádaly sabotující myšlenky.
  2. Napište si na papír seznam 3 hlavních akcí, které pro nalezení partnera v roce 2017 uděláte a KDY. Například, že si založíte profil na seriózní seznamce. Nebo se zúčastníte nějaké seznamovací akce. Nebo se zeptáte nejbližších přátel, zda nemají ve svém okolí někoho, s kým by vás mohli seznámit. Nebo požádáte o radu, jak otevřít své srdce, odborného poradce, kouče nebo terapeuta. Nebo si přečtete knihu o seznamování.

To bylo jen pár tipů ode mě, ale moc by mě zajímaly Vaše nápady, jakou akci můžete pro seznámení v příštím roce udělat? Sdílejte pod článkem svoje tipy a komentáře. Můžete tak pomoci ostatním udělat něco úžasného pro svůj milostný život.

Já Vám ze srdce přeji, aby rok 2017 byl pro Vás tím nejlepším rokem ve všech směrech. Aby se Vám dařilo v práci, abyste dělali to, co Vás naplňuje, abyste se vzdělávali a rostli, abyste byli zdraví, ale především, abyste našli milujícího člověka, se kterým svůj skvělý život budete moc sdílet.

A pamatujte, pokud nezačnete dělat věci jinak, nemůžete očekávat jiný výsledek! Pokud k vám láska dlouho neproudila, nebojte se zeptat odborníků, nejlepší kamarádky / kamaráda anebo harmonických párů ve Vašem okolí, co by Vám poradili, že byste Vy konkrétně měli nebo mohli v tomto ohledu udělat. Nebo začít dělat jinak. Nebo přestat dělat. Vaši nejbližší Vás dobře znají a mají často dobrý náhled na Vaši situaci a mohli by Vám dobře poradit. Dokud se ale nezeptáte, tak Vám to většinou neřeknou, protože to je citlivé téma.

S láskou

Monika Trčková