Praha, 19.9.2020 10-18h, cena 1800 Kč (pokud přijdeš s kamarádkou, cena za obě je 3000 Kč)

Milá krásná ženo,

pokud jsi právě nezadaná a toužíš po láskyplném a naplněném vztahu s mužem tvých snů, přijmi pozvání na seminář, kde se dozvíš, jak toto vše pozvat DO SVÉHO ŽIVOTA.

Strávíme spolu den, který bude cestou za objevením toho, kdo skutečně jsi a cestou za Tvým budoucím mužem. Za takovým MUŽEM, po kterém toužíš. Aby sis mohla do života přitáhnout úžasného partnera, je nejdříve třeba najít hluboké spojení sama se sebou. Teprve až skutečně poznáš sama sebe, tak můžeš vědět, co ve vztahu chceš a potřebuješ. Když víš, KDO jsi (a většinou to není to, co sis si dosud o sobě myslela), tak vyzařuješ svou AUTENTICKOU energii, neboli vibraci, přímo ze srdce. Potom si můžeš přitáhnout do života muže, který tě bude skutečně milovat takovou, jaká jsi, protože je přitažen tvou přirozenou vibrací. Muže, se kterým se budeš cítit dobře, v bezpečí, viděná, respektovaná a podporovaná. S kterým budeš zářit a tvé ženství bude vzkvétat. Budeš vědět, kdo je pro tebe ten pravý a přestaneš ztrácet čas s těmi, co přijdou, chvíli se s tebou pobaví a zase odejdou. 

Uvěř, že jsi tvůrkyní svého života. A že můžeš ovlivnit vše ve svém životě. A tímpádem i to, jaké lidi a situace si přitahuješ do života, včetně těch správných mužů.

 

Na tomto semináři:

se podíváme na automatické vztahové vzorce a přesvědčení, která ti brání žít trvající harmonický vztah a řekneme si, jak je změnit a vyléčit (poznáš, jaké to je, být svobodná a otevřená).

Proč se ti ve vztazích stále opakují stejné scénáře a proč se necítíš skutečně naplněná?

Opravíme vnitřní radar, kterým si partnery vybíráš, abys dokázala rozpoznat kvalitního partnera.

Napojíme se na svá srdce, a otevřeme je, aby láska mohla vstoupit do tvého života.

Řekneme si, co muže na ženách nejvíce přitahuje a jak se stát zářivou, magnetickou ženou, přitažlivou pro kvalitní muže.

Projdeme meditací na přitažení partnera snů, ve které přijmeš vizi pro to, co máš udělat, aby tento partner mohl vstoupit do tvého života.

Zvědomíme vnitřní nastavení svých polarit (mužská, ženská), jejichž odrazem je to, jaké potkáváš v životě muže (muži slabší než ty).

Objevíš, jaký je rozdíl mezi láskou a závislostí.

Zjistíš jak poznat, jestli muž, do kterého jsi se zamilovala, je skutečně připraven s tebou mít závazný vztah. Přestaneš ztrácet čas s těmi, co nikdy nebudou plně k dispozici.

Budeme mluvit o partnerství nové doby, kde láska a svoboda jdou spolu ruku v ruce a naučíme se zákony manifestace tvých snů.

A pro některé ženy bude prostor na individuální koučink.

Přihlašovat se můžeš na mailu: najdeteseted@seznam.cz

Na semináři jsou ještě volná místa.