31.10. 2020, Praha, 10-18h, cena 1800 Kč,

Slyšíš zatím tiché, nebo už hodně hlasité volání své duše, která tolik chce konečně začít žít divoký příběh své podstaty a esence, aby mohla vyjádřit a zhmotnit to, proč jsi přišla na tento svět? Už nechceš žít pod vlivem přesvědčení a pravidel, která ti nesedí a neladí s tvým vnitřním pocitem?

Naopak, toužíš roztáhnout svá křídla a rozlétnout se do krajiny. Objevit melodii posvátné písně své duše a začít ji zpívat jak nejhlasitěji dokážeš. A navždy se osvobodit od manipulace, kontroly, nesmyslných pravidel a očekávání na to, jaká bys měla být.

Tato doba, kdy nevíme, jak se bude svět vyvíjet, nemáme žádné jistoty, nevíme, čeho se chytit a co JE PRAVDA, je tou nejlepší dobou proto, abychom se konečně zase napojily na svou moudrost a přestaly se řídit tím, co nám říkají ostatní, že je pro nás dobré.

Už jsi určitě mnohokrát slyšela, že má přijít doba, kdy svět povedou ženy, ženská energie, a že se potom mnohé změní. Tato doba přichází právě teď. Abychom my ženy mohly vstoupit plně do  práce pro svět a pro planetu, musíme se osvobodit od dogmat a myšlenkových konceptů o tom, jaké bychom „měly“ být.

Tvoje pravé a divoké ženské Já čeká, až ho osvobodíš. Až se napojíš na svou moudrost a intuici a staneš se svým vlastním guruem, poradcem, učitelkou a barometrem Pravdy. Až objevíš svůj potenciál a začneš ho žít.  Až začneš tancovat a radovat se. Až se přeladíš na frekvenci tvůrce, místo oběti.

Je čas, abychom všechny začaly zpívat svou píseň a žít svůj příběh. Abychom se navrátily DOMŮ, do míst, kde jsme vyživované, šťastné a tvořivé.

Cítím vždy velkou radost a vděčnost, když vidím ženu, která se setkala sama se sebou. Když vidím, jak ji září oči, jak cítí, možná poprvé, své srdce, svou podstatu a uvnitř klid a mír. Najednou vše ví. Najednou je vše jasné. Nemusí ani mluvit a vše se děje. Takový je pocit, když dorazí domů.

Tento den bude setkání odvážných žen, které už nechtějí víc čekat a mají touhu objevit, jaké to je, když najdou sami sebe, když se spojí se svou duší a srdcem, jaké to je ochutnat skutečnou podstatu svého ženství. Budeme ho tvořit společně. Za podpory kruhu žen se podíváme do hloubek, tam kde tryská naše skutečná výživa a každá z vás dostane přesně tu medicínu, pro kterou si přišla.

Na svých seminářích využívám principy mystické tantry, šamanismu, konstelací, hlubinné imaginace a ženských rituálů v kombinaci s technikami z psychologie, kvantové fyziky a neurovědy.

Přihlašovat se můžeš na mailu: najdeteseted@seznam.cz. Pospěš si, počet míst je omezený.

Moc se na Tebe těším. 

S láskou Amaee.