Dobrý den milé ženy,

když potkáme muže, který se nám líbí a projeví o nás zájem, začneme jásat. Ptáci zpívají, celý svět je veselejší, všude jakoby hrála hudba a my se prostě cítíme skvěle, jako bychom se vznášely v oblacích. Jsme tak šťastné, že mu okamžitě dáme svoje číslo a………..další den se náš život mění nadobro.

Začneme dostávat zprávy typu: „ Dobré ráno krásko“ nebo „Jak jsi se dneska vyspinkala“  a tak dále. Ještě jsme se ani nevzpamatovaly z toho šoku, že jsme někoho potkaly a on už se nám snaží vplížit do života  a bombardovat nás roztomilými „ranními“ zprávami.

Ale prrrrrr pane! Včera jsme se ještě neznali a dneska už by se měl točit celý můj život kolem vás?

Láska nevznikne přes noc! Muži se velmi málokdy zamilují na první pohled jako my ženy. Oni prostě žijí v momentálním okamžiku. Včera ještě dotyčný nevěděl, že existujete a najednou, abrakadabra, druhý den vás ani nenechá vydechnout mezi tisíci smsek, kterými vás zaplavuje. To je, milé ženy, červený praporek, na který byste si měly dát pozor a postupovat v tomto případě pomalu. Muži, kteří se o ženu opravdu zajímají, nemají čas posílat zprávy typu: „ jak jsi se vyspinkala“. Muž, který opravdu touží po ženě a chce se seznámit a mít vztah, nebude ztrácet svůj čas nicneříkajícími zprávami. On chce postupovat rychle k tomu, aby vás poznal. Aby o vás zjistil co nejvíce a v co nejkratším čase. On vás chce vidět, mluvit s vámi, dotýkat se vás, líbat vás a nakonec vás milovat.  Mějte na paměti, že muži, kteří hodně mluví nebo textují,  tím zakrývají svoji pasivitu nebo neschopnost akce.

A ti, kteří postupují hodně rychle, hlavně na začátku, než vás poznají, jsou většinou muži nestálí. Snaží se získat vše najednou a teď, protože žijí v daném momentu.

Než si tedy vpustíte nějakého muže do života, ujistěte se, že vás chce, že se o vás zajímá a hlavně, že jste jediná, po které touží. Muži se rychle dostanou ženě do života a stejně rychle jsou schopni zmizet, aniž by po sobě něco zanechali.

Pokud vás muž nepodporuje a dostatečně se o vás nesnaží, což by měl dokazovat hlavně svými činy a ne jen slovy, neměl by od vás dostat lístky na koncert vašeho života! Proč? Protože vás tím odvádí od muže, který by si vás zasloužil víc a nechá po sobě vaše nenaplněné toužení anebo zlomené srdce.

Máte podobné zkušenosti? Sdílejte je s námi v komentářích pod článkem. Sdílená zkušenost může pomoci dalším ženám při seznamování. Můžete mi také poslat váš dotaz týkající se seznamování nebo vztahů přes formulář na této stránce. Budu se těšit!

S láskou a úctou

Monika Trčková