Některé ženy zkrátka vědí, jak vyvolat v muži touhu, aby se s nimi chtěl usadit, jiné zažívají stále dokola, že jsou po nějaké době opuštěny.

Dávat najevo muži, jak jsi úžasná a jak by měl být rád, že tě našel, NEFUNGUJE. Muž se do tebe nezamiluje, když se budeš snažit pro něj vařit, vycházet mu neustále vstříc a budeš pro něj vždycky k dispozici. Cokoli se snažíš dělat, abys ho oslnila, může mít ve skutečnosti opačný efekt. Nakonec ho odradíš a ještě často pošleš do náručí jiné ženy.

Zapamatuj si jednu věc: muži se nezamilovávají do žen kvůli tomu, co pro ně ženy DĚLAJÍ.  Klíčem k jeho srdci, je tvé SRDCE. Dále v článku se dozvíš, co tím myslím.

Možná se ti stává, že když potkáš muže, který se ti líbí, otočí se ti svět vzhůru nohama. Stále na něj myslíš a čím víc ho poznáváš, tím víc toužíš, aby ti řekl, že jsi pro něj ta jediná žena. Snažíš se dělat všechno proto, abys mu ukázala, jak jsi úžasná a jak dobře si vybral. No, možná v tomto místě už začíná problém a ty nevědomě vedeš vztah k zániku. Jakkoli se může zdát, že proto, aby se muž s tebou chtěl usadit, a vybral si jen tebe, bys mu měla dokazovat, jak jsi skvělá, tak opak je pravdou. Čím víc pro muže děláš, tím méně si tebou bude jistý.

Tanec mezi mužskou a ženskou energií

Muži jsou přitahováni tvou ženskou energií.

I když to vypadá, že právě ženy jsou zrozené k tomu, aby dávaly a staraly se o ostatní, tak naopak, ženská energie je PŘIJÍMAJÍCÍ. A mužská energie je zaměřená na akci a na dávání, spíše než na přijímání. Uvědom si, jak se cítíš dobře, když ti přinese květiny, plánuje váš společný čas a podniká kroky, které dokazují jeho oddanost tobě i vašemu vztahu.

Když děláš pro muže určité věci za účelem, abys něco dostala, tak vlastně funguješ jako muž, jsi v mužské energii. A to může zahrnovat i ženské činnosti jako, že mu upečeš koláč, aby viděl, jak jsi dobrá kuchařka. Nebo, že souhlasíš s věcmi, které nechceš. Nebo že vždy jdeš ty za ním (k němu domů). Nebo, že pozastavíš svůj život, abys mu byla k dispozici.

Možná už cítíš, že tyto věci nevedou k tomu, aby se do tebe zamiloval. Možná s tebou bude ve vztahu, klidně i mnoho let, protože to je pro něj pohodlné, ale nebude cítit ten pocit v žaludku, kdy si říká: „Zbožňuju tuhle ženu a nedokážu si bez ní představit svůj život“. Navíc zleniví, protože se nemusí o nic snažit, nemusí dělat nic, co by aktivovalo jeho mužskou energii, která chce přirozeně dávat a zajišťovat. Přestane se chovat romanticky. Začne mít v životě důležitější věci, než tebe. A nebude mít zájem posouvat váš vztah dopředu. A ty, začneš být postupem nevrlá a naštvaná, že nežiješ ve vztahu, který by sis přála.

Jak být pro muže zajímavá?

Pokud jde o lásku, muž se o ni potřebuje snažit. Chce ženu, která ho svou jistotou a ženskostí bude vyzývat, aby dělal kroky dopředu, a aby ji mohl činit šťastnou.

Pokud vycítí, že se celý tvůj svět točí kolem něj, tak začne pochybovat o tvé hodnotě. Bude mu divné, proč se tolik snažíš, a nebude motivován, aby tě získal.

Jakkoli toužíš po úžasném muži, je třeba, abys svou energii soustředila od NĚJ směrem zpátky k SOBĚ. To znamená, aby jsi byla při seznamování otevřená i jiným mužům, aby sis mohla porovnat a ujasnit, co potřebuješ, co se ti líbí a jaké kvality jsou pro tebe důležité. Ty jsi ta, co si vybírá, ne on. Potřebuješ si být jistá, že muž, kterému dáš své srdce, je ho hoden. Takže to děláš pro své vlastní bezpečí, ale zároveň to bude mít dobrý efekt i na něj. Když cítí, že ses pro něj ještě plně nerozhodla, dojde mu, že se musí snažit, aby se tak stalo.

Svou hodnotu zvýšíš tím, že dáš svůj život, své potřeby a SEBE na první místo. Ne sobecky. Ale s láskou k sobě.

Zkratka k jeho srdci

Nemůžeš nikoho donutit, aby se do tebe zamiloval, ale můžeš ho k tomu směrovat tím, že se propojíš s jeho srdcem.

CESTA K JEHO SRDCI JE SKRZ TVÉ SRDCE.

Jestli už mě trochu znáš a znáš mou práci, tak víš, že tě rozhodně nechci vést k tomu, abys byla někým jiným, než jsi, abys s muži hrála hru na nedostupnost, hru na kočku a na myš. Tohle není hra. To o čem píšu, musí vycházet z tebe. Zevnitř. Z tvého nastavení. Ze tvé důvěry v sebe.

Muž hledá ženu, se kterou se cítí bezpečně, aby se mohl emocionálně otevřít a sdílet s ní své pocity. S druhými muži své pocity nikdy sdílet nebude, nebo alespoň ne tak hluboce, jak by mohl se ženou, kterou miluje,  a se kterou se cítí velmi blízko. Ukaž mu, že je pro něj bezpečné ukázat své pocity. To uděláš tak, že sama plně obejmeš a přijmeš své pocity, i ty, které si myslíš, že jsou negativní. A to znamená, že plně přijmeš sama sebe.

Často slýcháváme, že se muži bojí projevit city. Ano, to může být pravda, z mnoha důvodů, ale na druhou stranu jsou FASCINOVÁNI tím, jak my ženy prožíváme své emoce. Pouze, ale pokud je vyjadřujeme způsobem, který netvoří drama. Jak krásné pro muže je, když žena dokáže projevovat pocity potěšení. Měly bychom být schopné je plně ukázat a smyslně vyjádřit.

Muže přitahuje žena, která žije plně ze srdce a vyjadřuje pravdivě to, co cítí. Žena, která je spojena se svými pocity, je velmi přitažlivá.

MUŽ SE DO TEBE ZAMILUJE TEHDY, KDYŽ JSI DOSTATEČNĚ ODVÁŽNÁ UKÁZAT MU, JAKÁ OPRAVDU JSI A JAK SE CÍTÍŠ.

Když mu ukážeš, že jsi spojená se svým srdcem a sama se sebou, plně a odvážně, bude se s tebou cítit bezpečně, a to proto, že i on bude moct být sám sebou.

A nechci tímto celým říct, že bys neměla pro muže dělat hezké věci z lásky. Že bys mu neměla upéct koláč, nebo pro něj tu a tam udělat malou laskavost. Ale musí to být z jiného místa, než že se snažíš dokázat, jak jsi dobrá. Z jiného místa, než že se tím snažíš získat více jeho lásky.  Jednáš z otevřeného srdce, místo z nejistoty, kterou máš ohledně sama sebe.

Představ si, že jsi ve vztahu, kde se cítíš milovaná a zbožňovaná. Cítíš lásku, přitažlivost a hlubokou intimitu a to bez námahy. Tohle všechno můžeš mít, když uděláš malé změny, kterými ho budeš inspirovat k tomu, aby se do tebe skutečně zamiloval. A s těmito změnami souvisí taky to, že si přestaneš do života přitahovat muže, kteří nejsou lásky schopni, kteří utíkají a nejsou k dispozici.

Zkrátka, pokud chceš najít lásku svého života, zaobírej se nejdřív sama sebou a změní se ti celý Vesmír!

S láskou

Monika Amaee Trčková